Πρόσθετα λαδιού

Κατασκευαστές

Ενισχυτικό Λαδιού 350 ml

SCG9990

Νέο

Ενισχυτικό Λαδιού 350ml

Ειδικό προϊόν Σταματά την υπερβολική κατανάλωση λαδιού. Εξασφαλίζει μια σταθερή μεμβράνη λίπανσης. Επαναφέρει τη συμπίεση και την πίεση λαδιού.

Περισσότερες λεπτομέρειες

4,00 €

Πληροφορίες

Ενισχυτικό Λαδιού 350 ml MOTOR DOCTOR MANNOL 9990

Σύγχρονο πολυλειτουργικό πρόσθετο στο λάδι κινητήρα ένας σταθεροποιητής ιξώδους σχεδιασμένος για την αποκατάσταση της πίεσης λαδιού και τη μείωση της κατανάλωσής του σε κινητήρες.

Ιδιότητες προϊόντος:

  • Ένας ειδικός τροποποιητής αυξάνει τον δείκτη ιξώδους λαδιού, ο οποίος εμποδίζει την είσοδο λαδιού στο θάλαμο καύσης, ο οποίος με τη σειρά του μειώνει το σχηματισμό αιθάλης και εξαλείφει τον καπνό καυσαερίων.
  • Τα εξαρτήματα κατά της φθοράς ελαχιστοποιούν τη φθορά στους κινητήρες με οποιαδήποτε χιλιομετρική απόσταση και παρατείνουν τη διάρκεια ζωής τους
  • Βελτιώνει τη σταθερότητα και την αντοχή της μεμβράνης λαδιού στη τριβή του κινητήρα, η οποία διευκολύνει την εκκίνηση με κρύο και μειώνει την αρχική φθορά.
  • Ιδιαίτερα αποτελεσματικό σε σοβαρές συνθήκες λειτουργίας και όταν το λάδι αραιώνεται με καύσιμο.
  • Κατάλληλο για κινητήρες βενζίνης και ντίζελ και για όλους τους τύπους λαδιών κινητήρα (συνθετικά, ορυκτά κ.λπ.)

Χρώμα: κίτρινο-καφέ.

ΟΔΗΓΙΕΣ

Προσθέστε το Motor Doctor στο λάδι κινητήρα κατά την αλλαγή λαδιού. Μπορεί να αναμιχθεί με όλα τα ορυκτά και συνθετικά έλαια. Ένα δοχείο είναι αρκετό για όγκο πλήρωσης λαδιού έως 5 λίτρων.

10 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: