E-Mobility

Κατασκευαστές

Jeep Fold FAT E-Bike

FR7020

Νέο

Ηλεκτρικό Ποδήλατο Jeep

 • Ζάντες 20 ιντσών x 4,0 FAT

 • 250W πίσω κινητήρας

 • Βάρος: 26,8 kg / επιτρεπόμενο συνολικό βάρος: 130 kg

 • Πλαίσιο αλουμινίου με μηχανισμό αναδίπλωσης, πιρούνι ανάρτησης αλουμινίου

 • Απλός μηχανισμός αναδίπλωσης για συμπαγή αποθήκευση και μεταφορά

 • Shimano 7 ταχυτήτων

 • Δισκόφρενα μπροστά και πίσω

Περισσότερες λεπτομέρειες

2 199,00 €

Πληροφορίες

 • Πλαίσιο αλουμινίου με μηχανισμό αναδίπλωσης, πιρούνι ανάρτησης αλουμινίου

 • Απλός μηχανισμός αναδίπλωσης για συμπαγή αποθήκευση και μεταφορά

 • Shimano 7 ταχυτήτων derailleur

 • Δισκόφρενα μπροστά και πίσω

 • Ισχυρή επώνυμη μπαταρία από τη Samsung με 36 βολτ - 10,0 Ah - 360 Wh

 • Ενσωματωμένη μπαταρία, αφαιρούμενη και να φορτίζεται ξεχωριστά

 • Xiongda 250 W πίσω κινητήρας

 • Άνετη οθόνη LCD

 • Ζάντες 20 ιντσών x 4,0 FAT

 • Εύρος έως 110 χλμ

 • Παράδοση σε κουτί από χαρτόνι, 99% προεγκατεστημένο

 • Διαστάσεις όταν διπλώνεται: 80x90x 53 cm

 • Βάρος: 26,8 kg / επιτρεπόμενο συνολικό βάρος: 130 kg

 • Πλήρης εξοπλισμός σύμφωνα με το STVZO

 • Πακέτο παράδοσης: ηλεκτρονικό ποδήλατο, μπαταρία, καλώδιο φόρτισης, οδηγίες

Jeep Fold FAT e-bike FR 7020, συμπαγές ποδήλατο 20 ", αναδιπλούμενο ποδήλατο, 7-ταχυτήτων derailleur, μαύρο

Από το 1941, η μάρκα JEEP® αποτελεί σύμβολο ελευθερίας και απόδοσης, που αναπτύχθηκε για κορυφαίες επιδόσεις σε δύσκολες συνθήκες. Τα προϊόντα της μάρκας JEEP® κατασκευάζονται για απεριόριστη ζωή.

Είστε αυθεντικοί, ενθουσιώδεις και πάντα έτοιμοι να αντιμετωπίζετε τον κόσμο, με τα πόδια σας σταθερά στο δρόμο, στη λάσπη ή στην ψηλότερη κορυφή του βουνού. Και γι 'αυτό αναπτύχθηκαν τα ηλεκτρονικά ποδήλατα Jeep - για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την επιθυμία σας να εξερευνήσετε και να γνωρίσετε τον κόσμο γύρω σας.

Το Jeep Fold FAT E-Bike FR 7020 μπορεί να διπλωθεί σε χρόνο μηδέν και να μεταφερθεί σαν μια μικρή βαλίτσα. Αυτό επιτρέπει μια εντελώς νέα μορφή κινητικότητας, ειδικά σε μεγάλες πόλεις και μητροπολιτικές περιοχές. Ένα αναδιπλούμενο ποδήλατο δείχνει επομένως τα πλεονεκτήματά του στις τοπικές δημόσιες συγκοινωνίες: θεωρείται συχνά ως κανονική χειραποσκευή. Ένα πτυσσόμενο ηλεκτρονικό ποδήλατο είναι επίσης ένας δημοφιλής σύντροφος όταν ταξιδεύετε. Αν ψάχνετε για ένα υψηλής ποιότητας, ισχυρό και κομψό αναδιπλούμενο ποδήλατο, δεν υπάρχει εμπόδιο για το Jeep E-Bikes.

Το Jeep Fold FAT E-Bike FR 7020 διαθέτει ενσωματωμένη επώνυμη μπαταρία από τη Samsung. Ως σπορ οδηγός, μπορείτε να προσβλέπετε στην υποστήριξη του πίσω κινητήρα Xiongda 250 W ακόμη και σε μεγαλύτερες διαδρομές. Αυτό σας προσφέρει ροπή 40 Nm και έτσι κατακτά ακόμη και απότομα βουνά. Ο πίσω κινητήρας ταιριάζει κομψά στο σχεδιασμό του πλαισίου αλουμινίου, το οποίο όχι μόνο κάνει το αναδιπλούμενο ηλεκτρονικό ποδήλατο γρήγορο, αλλά και κομψό. Οι τροχοί 20 ιντσών x 4,0 εξασφαλίζουν την αντίστοιχη οδηγική άνεση. Οι προφυλακτήρες και τα φώτα προσφέρουν την απαραίτητη ασφάλεια στην οδική κυκλοφορία. Επιπλέον, το e-bike είναι κατάλληλο για άτομα με ύψος 1,60 m έως 1,95 m και αποστέλλεται 99% προεγκατεστημένο για γρήγορη εκκίνηση. Απλώς πρέπει να ξεδιπλωθεί και να εισαχθεί το τιμόνι.

Ποιότητα:
Το Jeep Fold FAT E-Bike είχε καλή απόδοση στο μεγάλο E-Bike Test 2021 από το FOCUS E-Bikes με πάνω από 60 κριτήρια δοκιμής . Απονεμήθηκε επίσης η σφραγίδα «Τιμή-Απόδοση TIPP».
Το Jeep Fold FAT E-Bike FR 7020 βραβεύτηκε με το Design & Innovation Award 2021 από τους αναγνώστες του περιοδικού FOCUS E-Bike. Η αναδίπλωση και η ακραία εμβέλεια κατέλαβε την τρίτη θέση στην κατηγορία «Συμπαγής».

Κύκλωμα:
Τα πλεονεκτήματα των μηχανικών κυκλωμάτων είναι ρεαλιστικά. Το σύστημα του μηχανισμού ταχυτήτων, του καλωδίου και του μοχλού ταχυτήτων είναι κατανοητό ακόμη και για τους λιγότερο έμπειρους τεχνικά και μπορείτε να επισκευάσετε και να ρυθμίσετε μόνοι σας το ποδήλατό σας - όπως ακριβώς το χρειάζεστε: Τα μηχανικά καλώδια ταχυτήτων έχουν αποδειχθεί για πολλές δεκαετίες. Εντυπωσιάζουν όχι μόνο με την αξιόπιστη λειτουργικότητά τους, αλλά και με την ικανότητα να πραγματοποιείτε εύκολα επιδιορθώσεις στον χώρο σας ή στο εργαστήριό σας. Συνήθως δεν χρειάζεστε πολύ περισσότερα από ένα πολυλειτουργικό εργαλείο. Έτσι είναι όσο το δυνατόν πιο απλό, μπορείτε να συνεχίσετε να βασίζεστε σε ένα μηχανικό κύκλωμα.

Σύστημα ταχυτήτων:

Το σύστημα ταχυτήτων 7 ταχυτήτων Shimano προσφέρει απαράμιλλη αξιοπιστία και ευκολία στη χρήση. Με γρανάζια ταχυτήτων, ένας πίσω μηχανισμός ταχυτήτων με δύο κυλίνδρους οδήγησης εξασφαλίζει ότι η αλυσίδα είναι πάντα τέλεια τοποθετημένη κάτω από τον επιθυμητό γρανάζι της κασέτας. Αυτό λειτουργεί με περισσότερο ή λιγότερο οριζόντια κίνηση του πίσω μηχανισμού ταχυτήτων, η οποία ξεκινά με καλώδιο. Το σύστημα είναι επομένως αρκετά απλό στη λειτουργία του και μπορεί να εγκατασταθεί και να ρυθμιστεί ακόμη και από άπειρους οδηγούς. Τα γρανάζια ταχυτήτων είναι τα πιο συνηθισμένα συστήματα στην αγορά.

Σύστημα πέδησης:
Όταν πρόκειται για γρήγορη, απότομη ή μεγάλη κατηφόρα, ουσιαστικά δεν αποφεύγονται τα δισκόφρενα. Η δυνατότητα ελέγχου και η ισχύς παίζουν σε ένα εντελώς διαφορετικό πρωτάθλημα από ό,τι με τα φρένα ζάντας. Ως αποτέλεσμα, τα δισκόφρενα βρίσκονται ολοένα και περισσότερο σε πεζοπορία, αγωνιστικά και ποδήλατα πόλης. Τα μόνα μειονεκτήματα είναι το αυξημένο βάρος και η πιο περίπλοκη συντήρηση. Ωστόσο, το πλεονέκτημα στην ασφάλεια αξίζει τον κόπο για πολλούς οδηγούς. Έτσι, εάν ψάχνετε για brute δύναμη πέδησης και μέγιστη ασφάλεια, τα δισκόφρενα είναι η σωστή επιλογή.

Τύπος οδήγησης:
Η αλυσίδα είναι το πρότυπο στα ποδήλατα εδώ και χρόνια. Είτε πτυσσόμενα, ποδήλατα πόλης, βουνό ή πεζοπορία - οι αλυσίδες είναι ακόμη συχνές σε όλες τις κατηγορίες ηλεκτρονικών ποδηλάτων. Οι λόγοι για αυτό είναι απλοί: τέλεια λειτουργία, αποδεκτή φθορά και απλές επισκευές. Επιπλέον, οι αλυσίδες μπορούν να αλλάσσονται φθηνά. Εάν δώσετε λίγη προσοχή στη συντήρηση και περιστασιακά τοποθετήσετε λίγο λάδι στην αλυσίδα, θα έχετε λίγο πρόβλημα. Μια αλυσίδα μπορεί να οδηγήσει εκατοντάδες χιλιόμετρα χωρίς προβλήματα.

Ηλεκτρική κίνηση:
Χάρη στο χαμηλό κέντρο βάρους, το Jeep Fold E-Bike FAT FR 7020 με Xiongda 250 W πίσω μοτέρ είναι ασφαλές και σταθερό. Μπορείτε σχεδόν να ξεχάσετε τον κινητήρα χάρη στην ομαλή λειτουργία του. Μπορείτε να επιλέξετε τα διάφορα επίπεδα υποστήριξης με το διακόπτη αντίχειρα. 250 watt με ροπή 40 Nm είναι διαθέσιμα για να κατακτήσουν ακόμη και τις απότομες ράμπες.

Οθόνη:
Η οθόνη LCD δείχνει το επίπεδο της μπαταρίας, το επιλεγμένο επίπεδο υποστήριξης, το χρόνο, την ταχύτητα, την απόσταση που καλύφθηκε και τον συνολικό αριθμό χιλιομέτρων που οδήγησε το e-bike.

Μπαταρία και εύρος:
Χάρη στην ενσωματωμένη μπαταρία 36 V - 10,0 Ah - 360 Wh από τη Samsung, η οποία είναι αντικαταστάσιμη, κλειδώνει στο πλαίσιο και έτσι αποκτά αντικλεπτική προστασία, . Οι κατασκευαστές προσπαθούν να δηλώσουν όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικά πόσα χιλιόμετρα μπορούν να κινηθούν με πλήρη φόρτιση μπαταρίας. Στην πράξη, ωστόσο, το μέγιστο εύρος εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Εκτός από τον κινητήρα, αυτό περιλαμβάνει το ενεργειακό περιεχόμενο (360 Wh), την ηλικία της μπαταρίας και τη φροντίδα της μπαταρίας. Ωστόσο, το βάρος, η θέση καθίσματος, η συχνότητα εκκίνησης, ο ρυθμός εκκίνησης και το επιλεγμένο επίπεδο στήριξης έχουν επίσης σημαντική επιρροή. Και τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, το προφίλ διαδρομής, η επιφάνεια, το προφίλ των ελαστικών και ακόμη και οι συνθήκες ανέμου επηρεάζουν την πραγματική εμβέλεια. 

3 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: