Νέα προϊόντα

ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ  There are 89 products.

Subcategories

 • ΛΑΜΠΕΣ

  Η εταιρεία έχει ως στόχο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των πελατών της στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας και του εμπορίου.Οι λάμπες  θα πρέπει να ειναι ποιοτικές για λογους ασφαλειας τόσο στην απόδοση αλλα και για την ξεκούραση του οδηγού.

 • ΦΙΛΤΡΑ

                      FI.BA MANN+HUMMEL

  Φιλοσοφία της εταιρίας όλα αυτά τα χρόνια είναι η προσφορά προϊόντων υψηλής ποιότητας και απαιτήσεων σε πολύ προσιτές τιμές.Η γκάμα των προϊόντων μας ξεπερνά τους 2.000 τύπους φίλτρων (λαδιού, αέρος, βενζίνης, πετρελαίου, καμπίνας)για αυτοκίνητα, φορτηγά, γεωργικά μηχανήματα κτλ. για πάνω από 25.000 εφαρμογές.

 • ΜΠΟΥΖΙ

  Ανάφλεξη ακριβείας για βενζινοκινητήρες

  Ως ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές μπουζί παγκοσμίως, η NGK SPARK PLUG "δημιουργεί σπινθήρες" από τη δεκαετία του 1930. Οι σπινθήρες, βέβαια, δεν δημιουργούνται έτσι απλά. Χρειάζεται μεγάλη ακρίβεια για να αναπτυχθούν μπουζί που λειτουργούν άριστα και παράλληλα είναι ανθεκτικά.

 • ΠΡΟΣΘΕΤΑ-ΧΗΜΙΚΑ

  ΠΡΟΣΘΕΤΑ -ΧΗΜΙΚΑ

  Τα πρόσθετα λύνoυν τα προβλήματα με το αυτοκίνητό σας. Κοινά προβλήματα,όπως μαύρος καπνός καυσαερίων,βουλωμένο μπεκ,υψηλές εκπομπές καυσαερίων,την κακή απόδοση του κινητήρα, η υπερβολική κατανάλωση καυσίμου, τις διαρροές  μπορούν όλα να λυθούν εύκολα ή να προληφθούν με τη χρήση προσθέτων 

per page
Showing 1 - 6 of 89 items
Showing 1 - 6 of 89 items